lørdag, december 4, 2021

Her er Verdens nye største containerskib

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Verdens nye største containerskib står til at slå sin forgænger med 28 TEU, når det sættes i drift i juli.

- Advertisement -

Det bliver rederiet Evergreens nye skib Ever Ace, der fra juli snupper titlen som Verdens største containerskib, når det sættes i drift i juli. Samsung Heavy Industries står for leveringen af skibet, der vil nå op på hele 23.992 teu – 28 flere end sin forgænger fra HMM.

Ever Ace skal efter planen bruges på Evergreens CEM-tjeneste, der forbinder Asien og Nordeuropa, og fartøjet er det første i en serie på ti nye skibe, som Evergreen vil modtage fra Samsung i Korea og værftet CSSC i Kina i år og næste år.

Hvor længe den nye rekord kommer til at stå står endnu hen i det uvisse, men et forsigtigt bud er, at den ikke varer ved længe. Titlen som “verdens største containerskib” er nemlig blevet slået årligt i de sidste fem år.

(Visited 2.750 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 24 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner