august 13, 2022 21:54

Marlog fejrede fødselsdag med planer om udvidelse

Peder Gellert. Foto: Marlog
Peder Gellert. Foto: Marlog

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Billede- Energistyrelsen
Tre selskaber er prækvalificeret til at byde på CCUS-puljen
BWS - HAG cruise (2)
Blue Water inviterer til kæmpe jubilæumsfest
Kystdirektoratets nye opmålingsfartøj
Her er Kystdirektoratets nye opmålingsfartøj
Containers lost in Pacific
Fragtskib synker efter kollision med Maersk-chartret containerskib
Illustration Danske Rederier 2
Se videoen: Hvad er CO2-lagring og hvordan foregår det?

Danmarks nationale klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik, Marlog, kunne tirsdag fejre sin 1 års fødselsdag på første ordinære generalforsamling. Her løftede de sløret for planerne om yderligere udvidelse henover sommeren.

Et år er jo ikke alverden. Men når tre maritime klynger slår sig sammen og etablerer sig som en samlet, landsdækkende enhed, så går det stærkt. Nogenlunde sådan kan man opsummere det første år i Marlog, Danmarks nye nationale klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik.

Marlog afholdt den 25. maj sin første ordinære generalforsamling – præcis et år efter at være blevet udnævnt af Uddannelses- og Forskningsministeriet til officiel national klyngeorganisation for styrkepositionen Danmarks maritime erhverv og logistik.

Siden har Marlog fået etableret sig på kontorer i Frederikshavn, Esbjerg, Svendborg, Lindø, København og Rønne. Medarbejderne er flettet sammen i en ny struktur, flere kolleger er blevet ansat, budskabet om den nye organisation er blevet spredt, og det er lykkedes at bygge en medlemsskare op på godt 200 virksomheder inden for de maritime erhverv og logistik.

I løbet af sommeren udvider Marlog med kontorer i Fredericia og Aalborg, og allerede nu har organisationen taget hul på et strategisk samarbejde med Energy Cluster Denmark samt Dansk Center for Energilagring, lød det fra formand Peder Gellert Pedersen på generalforsamlingen.

Læs også: Her er Marlogs nye administrerende direktør

”Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner i erhvervene, når det handler om at skabe innovation og udvikling. Vi skal være relevante og til stede for hele erhvervet – det vil sige, vi skal være der med tilbud til både logistik-virksomheder og til maritime virksomheder.”

Formanden benyttede lejligheden til at sige tak til Mikkel Navarro Hansen, der som direktør påtog sig at styre Marlog sikkert fra kaj og nu har besluttet at forfølge en ny karriere inden for teknologisk iværksætteri. Samtidig kunne han byde velkommen til Sverre Vincent Lenbroch, der tiltræder som ny direktør den 1. august 2021.

”Sverre kommer med en solid ballast fra logistikområdet og supplerer dermed Marlogs stærke kompetencer inden for det maritime perfekt,” lød det fra Peder Gellert Pedersen.

Ved generalforsamlingen blev der desuden indlemmet yderligere tre medlemmer af bestyrelsen. Du kan se hvem her.

Her er Marlogs nye bestyrelse

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Containers lost in Pacific
Fragtskib synker efter kollision med Maersk-chartret containerskib
Ocean Atlantic
Tilbageholdt - Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Arkivfoto Maersk 2
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Norwegian Viva i tørdokken på skibsværftet Fincantieri
Se billederne: Norwegian Cruise Line fejrer endnu en Prima Class-søsætning
Express 2
Vild færgeoverfart - Lille dreng født ombord på Molslinjen

Relaterede artikler