onsdag, januar 26, 2022

Se billederne: Vild luksus i skorstenssuite på krydstogtskib

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Disney lancerer vild luksus ombord på deres nye krydstogtskib Disney Wish, der blandt andet skal have en luksussuite indbygget i skorstenen.

- Advertisement -

Tegnefilmsgiganten Disney lancerer nu endnu vildere luksus ombord på deres nye krydstogtskib Disney Wish. I en pressemeddelelse fortæller Disney Cruise Line, at der blandt andet skal ligge en luksussuite indbygget i skorstenen.

Navnet på det overdådige værelse i skorstenen kommer til at være Wish Tower Suite og vil være delt op i to etager og fordelt på to store soveværelser, et børneværelse, et mindre bibliotek og fire badeværelser, foruden et stort spise- og køkkenområde samt egen elevator og butlerservice.

Disney Wish er navnet på Disney Cruise Lines nyeste skib, og skibet, der bliver det femte i krydstogtrederiets flåde, får plads til 2500 passagerer i de 1254 kahytter og suiter, hvoraf 90 procent bliver med udsigt til vandet.

Udover den specielle beliggenhed af luksussuiten i skorstenen, så vil der ombord på skibet blive bygget både teatre, biografer, svømmebassiner og vandrutchebaner samt en Star wars-bar for skibets ældre passagerer.

Disney Wish er planlagt til at skille sejle mellem Port Canaveral i Florida og en privatejet ø i Bahamas, og skibets jomfrutur er skal efter planen finde sted den 9. juni 2022.

Illustration: Disney Cruise Line
Illustration: Disney Cruise Line
(Visited 772 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner