HE Marine har fået ny direktør

0
Gert Balling. Foto: HE Marine

Virksomheden HE Marine A/S har fra 1. juni skiftet ud på direktørposten.

Efter to år med Thomas Lyhne som direktør har virksomheden HE Marine A/S fra 1. juni skiftet ud på direktørposten. Ny mand i spidsen for forretningen, der har hovedkvarter i Hanstholm er Gert Balling.

Gert Balling har siden september 2020 været ansat i HE Marine som afdelingschef for forretningsområdet Danske Havne, men nu tager han altså skridtet videre og får fuldt ansvar for virksomheden, der står overfor en ny periode oven på corona-krisen og Brexit, hvor virksomheden nu atter skal optimeres.

“Gert Balling har HE Marines DNA i rygmarven og er en meget kompetent og respekteret leder. Han er det helt naturlige valg som direktør i denne vigtige periode,” siger  bestyrelsesformand i HE Marine Kaj Lindvig.

Gert Balling har været blandt andet driftsdirektør i en stor el- og elektronikvirksomhed i Nørrerundby og CEO for rederier i det blå Danmark.

(Visited 84 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her