Maersk Drilling sikrer sig kontraktforlængelse i Brasilien

0
Maersk Developer. Foto Maersk Drilling

Det danske selskab Maersk Drilling har sikret sig en kontraktforlængelse på boringen af to brønde på Patola-feltet offshore Brasilien.

Det danske selskab Maersk Drilling har sikret sig en kontraktforlængelse på boringen af to brønde på Patola-feltet offshore Brasilien til riggen Maersk Developer. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Det er energiselskabet Karoon Energy Ltd, der har valgt at gøre brug for muligheden til at udviide samarbejdet i det sydamerikanske land. 

”Vi er glade for at tilføje dette ekstra arbejdsområde for Maersk Developer, der støtter riggens boreprogram til 2022. Vi ser frem til at etablere et stærkt og integreret samarbejde med fokus på at nå de fælles mål i vores arbejde med Karoon til støtte for deres første nye udviklingsprojekt som produktionsvirksomhed. Det første punkt på dagsordenen er en sikker og effektiv bearbejdning af fire brønde ved Baúna, før Mærsk Developer skal videre og bore på Patola,” siger Thomas Lysgaard Falk, chef for International Division i Maersk Drilling. 

Arbejdet med de to nye udviklingsbrønde forventes påbegyndt i anden halvdel af 2022. Kontraktforlængelsen har en fast varighed på 120 dage og en værdi på cirka 27 millioner dollar.

(Visited 27 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her