Video: Faaborg værft raseret af brand

0
Screenshot: YouTube

En medarbejder er kørt på hospitalet og tre bygninger er udbrændte, efter en voldsom brand natten igennem har raseret flere værftsbygninger i Faaborg.

En voldsom brand har natten igennem raseret flere værftsbygninger i Faaborg. Branden startede ifølge Fyens Stiftstidende i en hal, der anvendes af firmaet Newline, som producerer rensningsanlæg. Herfra spredte branden sig til yderligere to haller og en administrationsbygning. 

En medarbejder på værftet er ifølge avisen blevet kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning.

Meldingen om ildudvikling på værftet kom omkring klokken 20.45 torsdag aften, og først omkring klokken 4 til morgen efter hjælp fra omkring 70 brand- og beredskabsfolk kunne det lokale brandvæsen melde branden slukket. 

Mens branden stod på, blev borgere i Faaborg opfordret til at blive inden døre og slukke for al ventilation, da der ifølge politiet udvikledes farlig røg fra glasfibre, aluminium og asbest på værftet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her