Maersk Tankers stjæler chef fra Torm

0
Susanne Jensen. Foto: Maersk Tankers

Det danske rederi Maersk Tankers har hentet en ny chef for Partner Sales and Service hos rederiet Torm.

Det danske rederi Maersk Tankers har ansat Susanne Jensen som ny chef for Partner Sales and Service. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Susanne Jensen, der kommer fra en stilling som Vice President hos Torm’s afdeling for Insurance and Claims, skal hos Maersk Tankers stå i spidsen for rederiets bestræbelser på at øge antallet af skibe under kommerciel management.

“Vi er i fuld gang med at transformere vores kommercielle funktion til at booste fokus om at skabe værdifulde kommercielle services til skibsejere. Med hendes mere end 20 års erfaring i shipping, ægte service mindset og gode forståelse for skibsejeres behov passer Susanne perfekt i forhold til at tage vores service overfor vores partnere til det næste niveau,” siger CCO i Maersk Tankers, Eva Birgitte Bisgaard.

Susanne Jensen begyndte sin karriere i 2001 hos J. Lauritzen og har siden 2007 haft flere ledende stillinger i Torm.

(Visited 424 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her