mandag, november 29, 2021

Forsinkelser på 16 dage – Nu er 64 Maersk-skibe omdirigeret

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Corona-problemerne i Sydkina fortsætter med at ramme skibstrafikken. Nu varsler Maersk forsinkelser på 16 dage i havnen i Yantian og 64 skibe er omdirigeret.

- Advertisement -

Det er et massivt udbrud af coronavirus i Sydkina, der fortsat skaber problemer for infrastrukturen i det asiatiske land. Maersk er et af de rederier, der er hårdt ramt på transporten i området. Det skriver de i en selskabsmeddelelse.

I meddelelsen varsler rederiet nu forsinkelsen i blandt andet havnen i Yantian ved Shenzhen på hele 16 dage – og det på trods af, at havnens vestlige terminal har genoptaget driften med import-containere fra den 9. juni og eksport fra den 10. juni.

Læs også: Coronakrise i Sydkina – Maersk omdirigerer 40 skibe

“Situationen bliver fortsat forværret efterhånden som flere covid-tilfælde bliver bekræftet i Shenzhen, hvor Yantian-havnen og Shekou-havnen er placeret og i Guangzhou, hvor Nansha-havnen ligger,” skriver Maerks i meddelelsen.

Flere store containerhavne i Sydkina har siden sidste uge været nedlukket i et forsøg fra de kinesiske myndigheder på at få styr på smittespredningen, ligesom der er indført strenge regler om karantæne.

Maersk fortæller i meddelelsen, at de gør, hvad de kan for begrænse påvirkningerne for selskabet kunder, og i øjeblikket er hele 64 skibe, der skulle have anløbet havne i området, blevet omdirigeret.

(Visited 585 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner