Stor hæder til MAN Energy Solutions – Vinder verdensmålspris

0
Fra venstre: Site manager Thomas Leander, MAN Energy Solutions, Sarah Krüger Falk, formand for 2030-Panelet, Rasmus Prehn, minister for fødevarer, landbrug & fiskeri, Klaus Engberg, direktør for MAN Energy Solutions danske ledelse. Foto: PR

MAN Energy Solutions i Frederikshavn vandt “Verdensmålsprisen 2021 – Forandringsprisen”. Tre kandidater var nomineret, men nordjyderne løb med hæderen lørdag i forbindelse med Folkemødet på Bornholm.

Site Manager Thomas Leander sender en stor tak til alle, som stemte på MAN Energy Solution og ikke mindst borgmester Birgit S. Hansen og resten af Verdensmålsudvalget i Frederikshavn Kommune, som indstillede virksomheden til prisen.

Thomas Leander var selv på Bornholm for at modtage prisen, og han sender også mange roser videre til medarbejdere i Frederikshavn.

“Det er en stor ære at vinde denne pris og en anerkendelse af, hvordan MAN Energy Solutions omstiller FN’s verdensmål til handling. Det her er historien om en virksomhed, der er gået fra traditionel motorproduktion til en virksomhed med fokus på bæredygtighed og biodiversitet,” siger Thomas Leander.

Virksomheden udlagde i 2019 et erhvervsareal på 22.000 kvadratmeter til vild natur, der skal øge biodiversitet, sundhed og trivsel, leg og læring gennem partnerskaber.

Alle er velkomne til at bruge byens nye grønne åndehul, hvor børnehavebørn og pædagoger ses på picnic side om side med ansatte, der holder afdelingsmøde med whiteboard og tusch. Området er for områdets skoler et populært læringsrum, når der står biodiversitet på skoleskemaet, og samarbejdet om at udvikle området spreder sig som ringe i vandet.

“Vi skal i gang med en videreudvikling af biodiversitetsområdet med blandt andet etablering af bålplads og handicapvenlige stier. Endvidere har vi haft besøg af en biolog fra Frederikshavn Kommune for at sparre omkring etableringen af en potential sø på området,” siger Thomas Leander.

Her er præsentationsvideoen af MAN Energy Solutions fra optakten til prisuddelingen

(Visited 60 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her