Video: Se Stena Lines nyeste RoPax-færge

0
Stena Scandica. Foto: Stena Line

Det svenske færgeselskab Stena Line modtog fredag officielt sin nyeste RoPax-færge, Stena Scandica.

Det svenske færgeselskab Stena Line er godt i gang med at modernisere sin store europæiske flåde af færger og har ikke ladet den igangværende pandemi påvirke sine planer. Fredag ​overtog Stena Line således officielt sin nyeste RoPax-færge, Stena Scandica, efter en overdragelsesceremoni ved Sedef Shipyard i Tuzla i Tyrkiet.

Stena Lines CEO Niclas Mårtensson sagde ved ceremonien, at leveringen af Stena Scandica er et vigtigt skridt i selskabets ekspansion i Østersøen.

”At modtage leveringen af det store, moderne og effektive skib Stena Scandica er en vigtig milepæl for Stena Linea og giver os mulighed for at fortsætte med at vokse sammen med vores kunder i Østersøen. I løbet af året vil vi øge kapaciteten med 30 procent på ruten Nynäshamn-Ventspils og 40 procent på ruten Liepaja-Travemünde,” lød det fra Niclas Mårtensson.

Stena Scandica begynder at sejle på ruten mellem Nynäshamn i Sverige og Ventspils i Letland i begyndelsen af ​​juli.

(Visited 289 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her