Britisk kontramelding – Afviser russiske varselsskud

0
HMS Defender. Foto: Royal Navy

Det britiske forsvarsministerium afviser, at russiske styrker har affyret varselsskud mod krigsskibet HMS Defender i Sortehavet.

Russiske styrker har affyret varselsskud mod det britiske krigsskib HMS Defender ud for halvøen Krim i Sortehavet. Sådan lød det onsdag eftermiddag fra det russiske forsvarsministerium, der ligeledes kunne berette, at et russisk kampfly kastede bomber på ruten, som skibet fra den britiske flåde fulgte.

Men i en kontramelding på det sociale medie Twitter afviser det britiske forsvarsministerium nu den påstand.

“Vi tror, at russerne var i gang med en skydeøvelse i Sortehavet, og de gav det maritime samfund et forvarsel om deres aktiviteter. Ingen skud var rettet mod HMS Defender, og vi kan ikke genkende påstanden om, at bomber blev droppet på dets rute,” lyder det fra ministeriet.

Ifølge nyhedsbureauet Interfax er forsvarsattachéen på den britiske ambassade i Moskva indkaldt til samtale i det russiske forsvarsministerium.

(Visited 178 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her