Wärtsilä-direktør skifter til nordjysk vækstkomet

0
Morten Brandborg, ny CEO i Green Instruments fra 1. september. Foto: Green Instruments

Den fremadstormende nordjyske virksomhed Green Instruments har ansat administrerende direktør i Wärtsilä Danmark, Morten Brandborg, som ny CEO.

Den nordjyske producent af måleinstrumenter til emissionskontrol, vand- og gasanalyser i skibsindustrien, Green Instruments, har ansat Morten Brandborg som ny CEO. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Morten Brandbord kommer fra en stilling som administrerende direktør i Wärtsilä Danmark, hvor han har arbejdet de seneste 10 år. Han er uddannet maskinmester og har desuden en MBA i teknologisk innovationsledelse fra Aalborg Universitet. Derudover er han uddannet Certified Board Member fra Dansk Industri.

Morten Brandborg bor i Gandrup nord for Aalborg, er gift og har to børn.

Den nye direktør starter i stillingen 1. september.

(Visited 160 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her