Blue Water Shipping åbner nyt kontor i Rødby

1
Foto: Blue Water Shipping

Blue Water Shipping har underskrevet en serviceaftale med Fehmarn Belt Contractors og åbner nu et kontor i Rødby.

Anlægget af tunnelforbindelsen mellem Danmark og Tyskland er i fuld gang. Blue Water har været med fra start med lokale lagerløsninger og port services, og nu har de indgået en aftale med Fehmarn Belt Contractors (FBC) om flere aktiviteter.

”Vi er meget stolte over, at FBC har valgt Blue Water, og vi er sikre på, at vores lokale forankring og erfaring med store internationale projekter vil bidrage positivt til Femern Bælt-projektet,” lyder det fra Klaus Odby, Port Agency Manager hos Blue Water.

I forbindelse med projektet har de åbnet kontor i Rødby for at tilbyde alle former for port agency services med afsæt i lokal forankring og kendskab. Blue Water dækker alle havne på Lolland og Falster med erfarent personale.

”Vores aftale med FBC indebærer klarering af skibe, crew change services, dokumentation og rapportering til myndigheder. Til rederier med skibe på projektet tilbyder vi naturligvis også husbandry services, som er en fleksibel service, der kan tilbydes i havn såvel som offshore. På den måde sparer skibet og personale både tid og omkostninger,” siger Pernille Marcussen, Assistent Manager, Port Agency, Blue Water Rødby.

I Rødby er en ny arbejdshavn ved at blive etableret af FBC. Arbejdshavnen skal være lokation for støbning af tunnelelementer, og herfra skal de tunge elementer skibes ud.

FBC, der er et joint venture mellem Boskalis og Van Oord, er også ansvarlige for udgravning af en 16 kilometer lang rende, som skal graves i havbunden. Det udgravede materiale skal genanvendes ved at skabe et nyt rekreativt naturområde på den danske side af Femern Bælt.

Forbindelsen er Danmarks hidtil største og dyreste anlægsprojekt, og den forventes at være færdig i 2029. Tunnelen skal drives klimavenligt med grøn strøm og fokus på energieffektivitet og fremtidssikrede løsninger.

(Visited 151 times, 1 visits today)

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her