Bevæbnede mænd går ombord på yderligere to fartøjer i Singapore-strædet

0
Singapore
Photo by Goh Rhy Yan

Dagen efter modtagelse af advarsel var der to skibe der blev bordet af bevæbnede mænd

To skibe blev boardet af kriminelle bevæbnet med knive inden for 30 minutter den 17. juli i den østgående bane i Trafikseparationsordningen i Singapore-strædet ud for Tanjung Pergam, Bintan Island, Indonesien, rapporterede ReCAAP.
Efter begge hændelser flygtede de skyldige, når de blev set af besætningen. Der ikke er stjålet noget eller sket skader.


Dagen før denne hændelse blev der rapporteret om 16 nye hændelser ud for Bintan Island i indonesiske farvande. Det skete efter ReCAAP’s udsendelse af en en pressemeddelelse om, at hændelser i Singapore-strædet var steget i første halvår til 20 hændelser.
Efter de sidste to begivenheder udsendte ReCAAP en rådgivning, der sagde, “Da gerningsmændene ikke arresteres, er der mulighed for yderligere hændelser ud for Tanjung Pergam, Bintan Island, Indonesien,”
Alle skibe er blevet advaret om at øge deres årvågenhed og være på udkig i området om natten.

(Visited 233 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her