Argentinsk havn bruger Blockchain til maritime formål

0
Argentina
Photo by Edi Libedinsky

Argentina vil bruge Blockchain til maritime formål

Blockchain-teknologi vil blive brugt til at modernisere Buenos Aires Havn i Argentina for at øge havnens effektivitet.
Ifølge en pressemeddelelse fredag ​​har General Port Administration (GPA) annonceret en opdatering af sin maritime logistikplatform. Platformen, kendt som e-PuertoBUE, inkluderer forsendelseslinjer, flådevedligeholdelse og toldkoordinering. Den bruger delvist fysisk dokumentation til også at håndtere aktiviteterne.
En “digital notar” er, hvad blockchain-implementering gør: den fungerer som et digitalt vidne, der forhindrer ændringer af information og giver en sikker ramme. Når det specifikt overvejes, vil blockchain blive brugt til at understøtte papirer med forsendelsesprocesser såsom leveringsoplysninger, elektroniske fragtbreve og erklæringer om farligt gods.
Blockchain er allerede blevet brugt til maritime processer i skibsfartsindustrien. De vigtigste skibsfarts- og havneoperatører begyndte at implementere teknologien i 2020 for at øge gennemsigtigheden og hastigheden for operationerne.

(Visited 18 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her