mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

WHO oplyser, at søfarende får Covid-19-vaccineprioritet

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Verdenssundhedsorganisationen siger, at søfarende skal gives vaccineprioritet.

- Advertisement -

Søfarende er nu blandt personale i transportbranchen, der har prioriteret adgang til COVID-19-vacciner, når vaccineforsyningen er begrænset.
I henhold til de nye WHO-retningslinjer for fase II hedder det i vaccinkøreplanen, ”Søfarende og flybesætninger, der arbejder på skibe og fly, der transporterer gods og ingen passagerer, med særlig opmærksomhed på søfarende, der er strandet til søs og forhindret i at krydse internationale grænser for besætningsudskiftning på grund af rejsebegrænsninger. ”
”Jeg er glad for at se, at WHO anerkender vigtigheden af ​​at vaccinere søfarende på fragtskibe. Disse personer er ansvarlige for at transportere over 80% af alle varer rundt om i verden, herunder mad, medicin og vaccineforsyninger – og har fortsat med at gøre det på trods af ekstremt udfordrende omstændigheder. Søfarende vil spille en nøglerolle i det globale opsving, og barrierer for international rejse og skift af besætning skal fjernes, ”sagde International Maritime Organisations generalsekretær Lim, som hilste beslutningen velkommen.
IMO har i år udsendt en række anmodninger om, at søfarende skal prioriteres til COVID-19-vaccinationer, herunder i marts, da den afgav en fælles erklæring med andre FN-organisationer. I løbet af maj stemte IMO for vedtagelsen af ​​en beslutning, der opfordrede alle IMO-medlemsstater til at identificere søfarende som “nøglearbejdere” og desuden hjælpe med at distribuere COVID-19-vacciner rundt om i verden retfærdigt.

(Visited 22 times, 1 visits today)
- Advertisement -
SourceGCaptain

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner