mandag, november 29, 2021

Forretningsudvikler tilknyttet Hanstholm Havn for at tiltrække godsaktivitet

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Hanstholm Havn har tilknyttet konsulent Hardy Jørgensen til at udnytte mylighederne for yderligere godsaktivitet, som den forestående ekspandering af havnen medfører.

- Advertisement -

Hanstholm Havn har de seneste år modtaget og håndteret fisk for mere end 1 milliard kroner, alt imens en stigende mængde gods også er gået over kaj. Havnen arbejder derfor målrettet med at tiltrække ny aktivitet – ikke alene fra fiskefartøjer, men også fra fragtskibe, der kan øge opmærksomheden omkring Hanstholm som et oplagt transportcenter for håndtering af gods ad søvejen til centrale markeder.

Med en stor havneudvidelse til en værdi af 650 millioner kroner tilendebragt, kan større fartøjer anløbe Hanstholm Havn i stort set al slags vejr, da nye ydermoler har skabt roligere besejlingsforhold, kombineret med en udbygning på både vand- og landsiden. Og med en større havn følger også nye forretningsmuligheder. Som en attraktiv port mod Nordsøen med ideel afstand til store dele af det nordatlantiske område, Storbritannien og store dele af Europa, har Hanstholm Havn derfor søsat en ambitiøs vækstplan for at tiltrække mere godsaktivitet ad søvejen.

I foråret påbegyndte det islandske rederi Eimskip en containerrute mellem Hanstholm og Thorshavn, og med Hardy Jørgensen ved roret som ny ekstern konsulent for forretningsudvikling, er havnen nu klar til at arbejde målrettet med at tiltrække yderligere godsaktivitet, der kan drage nytte af havnens gunstige placering.

Hardy Jørgensen er uddannet speditør og medbringer mere end 35 års erfaring inden for godstransport med flere ledende stillinger hos anerkendte transport-, rederi- og havnevirksomheder. Han har siden 2017 drevet konsulentvirksomheden Multimodal Transport Solutions med fokus på godstransport til danske havne – blandt andet som ekstern fragtkonsulent hos Hirtshals Havn i en årrække.

Hardy Jørgensen har en stor kontaktflade til såvel transportkøbere som rederier i ind- og udland og har en stærk tro på, at Hanstholm Havn kan udvikle sig til et stærkt transport-hub.

“Hanstholm Havn er trådt ind i en enormt spændende vækstfase, som jeg ser meget frem til at bidrage til. Med den netop udbyggede infrastruktur er havnen klædt godt på til at modtage forskellige typer gods, og jeg glæder mig derfor rigtig meget til at komme i gang med arbejdet og lære havnen og dens mange virksomheder og brugere at kende,” siger han.

Direktør for Hanstholm Havn, Nils Skeby, byder Hardy Jørgensen velkommen og ser frem til samarbejdet om at realisere en stærk gameplan for havnen med særligt fokus på godstransport.

(Visited 73 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner