mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

Fortsat krydstogtstop får Greenland Pilot til at bukke under

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Greenland Pilot Service ApS, der hovedsageligt leverer lodsningsydelser til krydstogtskibe i Grønland, lukker og integreres i DanPilot.

- Advertisement -

DanPilots datterselskab, Greenland Pilot Service ApS, der hovedsageligt leverer lodsningsydelser til krydstogtskibe i Grønland har været hårdt ramt af Corona-pandemien, der har sat en stopper for al krydstogtaktivitet i Grønland siden foråret 2020.

De grønlandske myndigheder har nu meddelt, at der ikke bliver åbnet for krydstogter før tidligst i efteråret 2021, hvilket indebærer, at markedet endnu engang mister hele højsæsonen. For at tilpasse sig de nuværende udfordrende markedsvilkår med nedgang i aktiviteten, udbydes lodsservicen i Grønland fremadrettet i en struktur direkte integreret i DanPilot.

Bestillingen og håndteringen vil ske direkte gennem DanPilot. Lodseriet DanPilot råder over adskillige lodser med erfaring i artisk sejlads, herunder særlig indsigt og kendskab til de grønlanske farvande. DanPilots lodser der opererer i området opfylder alle kravene i Polar Koden til Advance Polar Code Certificate samt en række andre uddannelsesmæssige krav fra Søfartsstyrelsen til at lodse i grønlandsk farvand.

Tidligere leverede DanPilot lodser til datterselskabet Greenland Pilot Service ApS, der er således tale om en fortsættelse af den højt faglige lodsningsydelse i Grønland.

Som en naturlig konsekvens af integrationen vil Greenland Pilot Service ApS blive afviklet som selvstændigt selskab. DanPilot vil fortsat have kontor i Nuuk for også fremover at være tæt på myndighederne, kunder og andre aktører i det grønlandske krydstogsmarked.

Ankermanden for DanPilot i Nuuk bliver den erfarne lods i grønlandske farvande og tidligere direktør i Greenland Pilot Service Aps, Peer Bøje Brandenborg, der har fået titel af Director of Arctic Operations.

(Visited 145 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner