mandag, november 29, 2021

To Esvagt-skibe skal konverteres på norsk værft

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Danske Esvagt sender til efteråret to af sine skibe til det norske værft Ulstein for at konvertere dem til ERRV’ere.

- Advertisement -

Danske Esvagt har indgået en kontrakt med det norske værft Ulstein om konvertering af to PSV’er til Emergency Response Rescue Vessels (ERRV) med batteri-hybrid fremdrift. Det oplyser værftet på sin hjemmeside.

Konverteringen drejer sig om de to skibe Hermit Fighter og Hermit Prosper, der oprindeligt er leveret fra samme norske værft i 2012, og arbejdet omfatter blandt andet etabling af batterihus på dækket og præfabrikerede dækhuse med plads til Esvagt’s nye type af hurtige redningsbåde.

“Vi vil forberede skibene til en grønnere fremdrift, hvilket inkluderer batterier. Disse opgraderinger vil reducere brændstofforbruget og udledningerne og forlænge levetiden for dieselmotorerne,” siger Rolf Ottar Rovde fra Ulstein Power & Control.

Skibene skal efter planen sendes på værft fra oktober i år.

(Visited 482 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner