mandag, november 29, 2021

Efter 19 år hos rederiet – Hun bliver Maersks nye HR-chef

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

A.P. Møller-Maersk har udpeget Susana Elvira som sin nye chef for hele HR-området. Hun starter i sin nye job til september.

- Advertisement -

Maersk har fundet en ny chef, der får ansvaret for hele HR-området i den danske shippinggruppe. Valget er faldet på Susana Elvira, som starter i sit nye job 1. september. Det meddeler Maersk i en meddelelse.

Susana Elvira vil her tage over fra den hidtidige HR-chef, 57-årige Ulf Hahnemann, der ifølge Maersk har besluttet at trække sig tilbage fra virksomhedslivet.

“Jeg er beæret og ydmyg over det store ansvar, der nu bliver givet til mig. Virksomheden gennemlever en afgørende periode, hvor vi står ved en skillevej forårsaget af påvirkningen fra nye teknologier, sociale forandringer og behovet for at opbygge en endnu dybere forståelse for vores kunders behov. Hvordan virksomheden interagerer internt, med sine kunder og med det omgivende samfund – og hvilke ambitioner vi opstiller til os selv for at imødekomme vores ambitioner – er for alvor det, der driver mig som leder,” lyder det fra Susana Elvira i meddelelsen.

Susana Elvira er rekrutteret internt og har indtil videre tilbragt 19 år af karrieren hos Mærsk. Hun har hidtil siddet på positionen som HR-dirketør for de to nøgledivsioner i koncernen Ocean samt Logistics.

(Visited 421 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner