torsdag, december 2, 2021

CO-Søfart udvider med endnu en faglig konsulent

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Per Gravgaard Hansen tiltræder 1. oktober som faglig konsulent i en nyoprettet stilling hos CO-Søfart og Metal Maritime.

- Advertisement -

Udvidelse af aktiviteterne i CO-Søfart samt fortsat medlemstilgang af især navigatører i Metal Maritime er blandt årsagerne til udvidelse af medarbejderstaben. Det oplyser CO-Søfart på sin hjemmeside.

Per Gravgaard Hansen tiltræder derfor i en nyoprettet stilling som faglig konsulent i CO-Søfart 1. oktober. Hans primære arbejdsområde bliver i regi af CO-Søfart og FOA Søfarts medlemmer på de kommunalt drevne færgeforbindelser. Foruden vil navigatør-området i Metal Maritime også blive en del af Per Gravgaards opgaver i tæt parløb med blandt andre faglig konsulent Caspar Mose, der hidtil har varetaget området. Videre bliver Per Gravgaard også CO-Søfarts repræsentant i de europæiske og nordiske samarbejder i hanholdsvis ETF og NTF.

Husets nye medarbejder medbringer omfattende erfaring fra såvel det faglige arbejde som det maritime erhverv. Han stod overfor at runde 30-års jubilæet som faglig sekretær i Lederne Søfart, da han i forsommeren blev opsagt.

“Jeg glæder mig meget, og jeg ser især frem til at blive en del af en organisation, der har indflydelse og at være med der, hvor beslutningerne bliver truffet,” siger Per Gravgaard.

Han har gennem årene som faglig sekretær blandt andet forhandlet overenskomster på alle områder i den maritime sektor, nærfart, langfart, færgefart, offshore, kommune og stat.

”Per medbringer en omfattende erfaring og har hele historikken, der jo danner baggrund for mange aftalers indhold. Førhen havde vi jo fælles overenskomster mellem den gamle Dansk Sø-Restaurations Forening og Navigatørforeningen. Historien bag er en viden, der er helt afgørende, når overenskomster og aftaler fornyes,” siger Ole Philipsen, formand for CO-Søfart og Metal Maritime.

”Per er samtidig et kendt ansigt i erhvervet, han har netværk i det politiske gennem sit politiske arbejde og internationalt er han jo velbevandret i både nordisk og europæisk samarbejde. Vi ser frem til, at såvel hans erfaring som kompetencer kommer medlemmerne til gode,” siger Ole Philipsen.

CO-Søfart og Metal Maritime flytter her med udgangen af august fra Rødovre til nyindrettede lokaler i Dansk Metals forbundshus på Molestien i København.

(Visited 148 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner