onsdag, januar 26, 2022

Ny indkøbsdirektør hos stål- og teknikgrossist

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Den danske stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller henter erfaren indkøbsprofil med fortid hos blandt andre Vestas.

- Advertisement -

Per Aasberg, 39 år, er fra august ny indkøbs- og markedsdirektør med ansvar for Lemvigh-Müllers tekniske sourcing og indtræder samtidig i virksomhedens chefgruppe. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Han er uddannet cand.merc. og har indkøbs- og ledererfaring fra forskellige brancher og produktionsvirksomheder, heriblandt Tican Group, Kyocera Unimerco og Vestas. De seneste fem og et halvt år har han opbygget erfaring hos Arla Foods, blandt andet som Procurement Director med globalt ansvar for tekniske komponenter og udstyr, og senest som Head of Production Optimisation med ansvar for at skabe forbedringer på tværs af Arla Foods cirka 60 globale produktionsenheder.

Per Aasberg skal med sin brede erfaring indenfor global teknisk sourcing, optimeringsprogrammer og strategiske tilgang til indkøb være med til at videreudvikle stål- og teknikgrossistens position som industriens, byggeriets og installationsbranchens foretrukne forretningspartner.

(Visited 28 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner