mandag, november 29, 2021

CO-Søfart indgår overenskomstaftaler med DFDS og RAL

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

CO-Søfart har indgået nye særoverenskomster med DFDS og Royal Arctic Line.

- Advertisement -

Danmarks største maritime faglige organisation, CO-Søfart, har indgået nye særoverenskomster med DFDS og Royal Arctil Line (RAL). Det oplyser organisationen på sin hjemmeside.

CO-Søfart dækker Metal Maritime, Metal Vest, FOA Søfart, Dansk El-Forbund, Serviceforbundet samt Centralforeningen for Stampersonel, CS, og det er netop Metal Maritime og DFDS, der nu er nået til enighed om fornyelse af særoverenskomster for skibsassistenter og for menig catering i passagerskibene.

Menig catering på DFDS’ fragtskibe blev afsluttet allerede i juni, mens de nu afsluttede aftaler og beregninger for henholdsvis skibsassistenter og menig catering i passagerskibene er lagt gået i orden søndag.

Forhandlinger om fornyelse af særoverenskomster for skibsassistenter og skibsmekanikere i Royal Arctic Line er desuden afsluttet her i den forgangne uge. Her er tekstredigeringen nu gang og forhandlingsresultatet afventer godkendelse i Danske Rederier.

(Visited 148 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner