mandag, november 29, 2021

Dansker træder tilbage som topchef for Ultrabulk

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Per Lange træder tilbage som administrerende direktør for tørlastrederiet Ultrabulk.

- Advertisement -

Det danske tørlastrederi Ultrabulk, der er ejet af chilenske Ultranav, får ny mand i direktørstolen. Danske Per Lange, der har været administrerende direktør i de seneste 11 år træder nemlig tilbage og overlader nu styringen til Per von Appen.

”Ændringen har været planlagt i et stykke tid, og det har givet mulighed for rettidige forberedelser. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Per von Appen siden 2010,” lyder det i en udtalelse fra Per Lange.

Ultranav, der driver en flåde på 135 skibe, slipper dog ikke helt af med Per Lange. Selvom han forlader rederiet fra årsskiftet, så tiltræder han der nemlig stillingen som administrerende direktør i Ultranav Danmark.

Per Lange fortsætter desuden sit virke i Danske Rederier.

(Visited 89 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner