onsdag, januar 26, 2022

Opgiver tur: Kan ikke besøge verdens største hurtigfærge

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Deltavarianten af Coronavirus har ødelagt Bornholmslinjens muligheder for at sende mandskab til Vietnam og Filippinerne for at følge byggeriet af Express 5. I sidste uge blev turen for to mand aflyst i sidste øjeblik, så nu sørger moderne teknik for, at rederiet kan kigge med på byggeriet.

- Advertisement -

Billetterne var bestilt til to teknikere fra Molslinjen. Turen skulle onsdag i sidste uge gå til værfterne i Vietnam og Filippinerne, hvor Bornholms næste hurtigfærge er ved at blive bygget. Men Deltavarianten af coronavirus betød helt nye karantæneregler i begge lande, og så måtte den længe ventede tur til Express 5 aflyses igen.

Så Bornholmslinjens næste hurtigfærge tager stadig form uden, at Molslinjens egne folk kan være fysisk til stede og overvåge byggeriet. Til gengæld er der nu ansat endnu en lokal medarbejder, som skal holde øje med den mere maskintekniske opbygning af Express 5. Han går nu rundt med et særligt sæt briller, som gør, at rederiets folk ser det samme, som han ser.

Læs også: Verdens største hurtigfærge bliver et halvt år forsinket

”Han er iført briller, som har et lille indbygget kamera, som live sender billeder hjem af det, han ser på. Det er selvfølgelig ikke det samme, som at kigge med på stedet – men det er så tæt på, som de kan komme på at være der selv,” forklarer Molslinjens PR- og Kommunikationschef, Jesper Maack.

Rederiets folk holder deres kufferter pakket, så de med kort varsel er klar til at rejse afsted, når værftslandene får styr på Deltavarianten og atter åbner for rejser, hvor der ikke er krav om meget langvarige karantæner.

Læs også: Flotte fotos – Ny dansk færge tager form i Filippinerne

Trods manglende mulighed for at rejse forsinker det ikke byggeriet. Express 5 holder den nye tidsplan, som skal sende færgen mod Bornholm sidst på året i 2022.

(Visited 159 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner