mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

Kom til klimakonference om dekarbonisering af skibsfarten

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

En perlerække af talere venter, når der 21. september inviteres til konference om dekarbonisering af skibsfarten.

- Advertisement -

En perlerække af talere venter, når der 21. september inviteres til konference om dekarbonisering af skibsfarten.

IMO og EU har sat rammerne for, hvordan skibsfarten og den maritime industri skal nedbringe CO2-udledningen. Samtidig har IPCC’s nye klimarapport tegnet et dystert billede af, hvad der sker, hvis den globale opvarmning ikke bremses.

Blandt talerne er repræsentanter fra Maersk, Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping, MAN Energy Solutions og Danske Rederier.

”Det er en kæmpe opgave at omstille skibsfarten til at blive klimaneutrale. Men selvom det virker som et mål langt ude i fremtiden, sker der virkelig meget i øjeblikket, og dekarbonisering af skibsfarten er en kerneopgave for os,” siger Lars Olsen Hasselager, klimachef i Danske Rederier, som er blandt talerne til konferencen.

”Tilgængelighed af nye, alternative brændstoffer er uden tvivl en af de største faktorer i forhold til at nå vores ambitiøse mål om at have en klimaneutral flåde i 2050. Vi har brug for et internationalt lederskab i en global branche, men oplever at EU om nogen har taget klimadagsordenen til sig. Det er helt centralt, at EU’s initiativer bliver trædestenen for globale tiltag. Det er noget af det, jeg ser frem til at debattere på konferencen,” siger Lars Olsen Hasselager.

Du kan læse mere om eventet her

(Visited 59 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner