mandag, november 29, 2021

Dansk virksomhed opnår verdensmålscertificering

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Den danske leverandør af elektriske og tekniske løsninger til vind- og solarsektoren, Procon Wind Energy, er den blot anden virksomhed inden for sin branche til at opnå Bureau Veritas certificering.

- Advertisement -

Den danske leverandør af elektriske og tekniske løsninger til vind- og solarsektoren, Procon Wind Energy, bliver nu blot den anden virksomhed inden for sin branche til at opnå Bureau Veritas anerkendte certificering. Dette er en blåstempling af Procon Wind Energys arbejde og et synligt bevis på, at virksomheden tilgår bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål på dokumenteret, systematisk og ambitiøs vis i alle dele af forretningen.

Hos Procon Wind Energy er man selvsagt glade for udmærkelsen, der er kulminationen på flere års målrettet arbejde:

“Bare fordi man arbejder med vedvarende energi, er man ikke nødvendigvis bæredygtig. Derfor er vi også enormt stolte over at sætte et eksempel i branchen med Bureau Veritas bæredygtighedscertificering, som dækker over mere end blot faktorer relateret til miljø og klima. For os handler bæredygtighed nemlig også om ordentlighed overfor samfund og mennesker, og derfor har vi arbejdet meget dedikeret med at indtænke verdensmålene i vores strategi og dagligdag,” fortæller Head of Business & Brand Development hos Procon Wind Energy, Thomas Padfield.

Procon Wind Energy opererer i hele verden og har de seneste to år haft hovedkontor i Port of Aalborgs erhvervsområde i det østlige Aalborg, og hos netop den nordjyske havn har man kun roser tilovers for virksomheder som Procon Wind Energy, der aktivt forpligter sig til bæredygtighedsindsatser gennem certificeringer.

“Hos rigtig mange aktører i industrien er bæredygtighed med god grund blevet top of mind og en nødvendig hjørnesten af forretningen. Med certificeringer viser virksomhederne, at de sætter handling bag ordene, og vi er glade for, at de virksomheder vælger at slå sig ned hos os, hvor bæredygtighed og grønne løsninger stortrives,” lyder det fra Commercial Manager, Real Estate, hos Port of Aalborg, Jeppe Faber.

“Det stiller samtidig store krav til os som udlejere, når vores kunder bliver certificerede. Eksempelvis skal vores faciliteter i stigende grad leve op til krav om alt fra indretning til energieffektivitet, og det er en udvikling, som kun fortsætter. Så det er et stort fokusområde for os at kunne bidrage til, at vores kunder kan lade sig certificere, og i fællesskab sikre en grønnere retning for os alle,” siger han.

(Visited 21 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner