mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

DFDS melder fald i passagerer og stigning i fragt

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

DFDS kan juble over fremgang i fragtmængderne i august i forhold til sidste år, mens antallet af passagerer fortsat er mærket af rejserestriktioner.

- Advertisement -

Det var både positive og negative nyheder, da DFDS udsendte deres månedlige færgemængderapport for august. Her kunne de nemlig oplyse, at rederiets samlede fragtmænder i årets sidste sommermåned landede på 3.303.000 lanemeter. Det er en stigning på 0,6 procent i forhold til samme måned sidste år.

“Mængderne transporteret i august 2021 af forretningsenhederne Baltic Sea og Mediterranean var en god del højere end i august 2020. North Seas mængder var på niveau med 2020, da mængder fra bilindustrien var negativt påvirket af flaskehalse i globale forsyningskæder. Mængderne for hver af de tre forretningsenheder var højere end i 2019,” skriver DFDS.

Anderledes så det ud med antallet af passagerer, der i august faldt til 157.000. Det er et fald på 38,9 procent sammenlignet med samme måned sidste år.

“Det samlede antal passagerer i august 2021 var 38,9 procent lavere end i 2020 som følge af en fortsat negativ påvirkning fra rejserestriktioner og en midlertidig lempelse af rejserestriktionerne i første halvdel af august 2020,” skriver rederiet.

(Visited 27 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner