mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

Stena Line og Frederikshavn løfter sløret for grønt samarbejde

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Stena Line, Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Havn inviterer til et fælles pressemøde, hvor de ifølge dem selv vil løfte sløret for et banebrydende samarbejde for en grønnere transport mellem Danmark og Sverige.

- Advertisement -

Et banebrydende samarbejde i verdensklasse for en grønnere transport mellem Danmark og Sverige. Sådan skriver Stena Line, Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Havn om deres nye samarbejde, som de planlægger at løfte sløret for ved et fælles pressemøde mandag.

Baggrunden for samarbejdet er udfordringen med den grønne omstilling, hvor næsten 90 procent af verdenshandelen foregår via havene.

Effektiv og miljøvenlig passager- og godstransport er derfor afgørende for, at virksomheder og samfund kan vokse, og det kalder på nyskabende løsninger i branchen, hvor navigationen først og fremmest peger på handling.

“Rederiet Stena Line, kommunen og havnen deler ambitionen om at realisere disse løsninger, og vil sammen sætte en grønnere kurs til fordel for hele Kattegatregionen. Sammen styrer vi mod teknisk innovation, som ikke er set før, og begynder en rejse med masser af potentiale og inspiration til fremtiden. Vi glæder os til at præsentere det innovative projekt og forhåbentligt inspirere andre til at begive sig ud på den samme rejse,” lyder det i en pressemeddelelse.

(Visited 81 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner