tirsdag, oktober 19, 2021

Maritime iværksættere deltager i TechBBQ

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Der bliver masser af maritim tilstedeværelse, når TechBBQ – Skandinaviens største iværksætterkonference – i de næste to dage, 16. og 17. september, løber af stablen i Øksnehallen i København

- Advertisement -

TechBBQ er et åbent event for alle med interesse i teknologi og innovation, særligt iværksættere, investorer og ledere inden for tech og innovation. Fra den maritime industri deltager mange både etablerede virksomheder og start ups, som glæder sig til at showcase nye idéer og teknologier og til at netværke i stor skala.

Sidste gang, TechBBQ løb af stablen i Øksnehallen i København, var i 2019, og nu glæder de mange involverede parter sig til igen at åbne dørene til to dages summende aktivitet. For to år siden lagde omkring 8.000 gæster vejen forbi konferencen, som både byder på oplæg, workshops og 1:1 møder på kryds og tværs.

Danske Maritime er partner på det maritime spor, som er støttet af Den Danske Maritime Fond og Hempel Fonden. Her kan de besøgende få et indblik i de rigtig mange spændende ting, der foregår i det maritime iværksættermiljø, og netværke med både store og små virksomheder.

Et vigtigt element under TechBBQ er, at dygtige iværksættere møder relevante investorer. Danmark er førende på mange fronter inden for maritim teknologi, og nye produkter er ofte skabt på baggrund af en eller flere iværksætters gode idé. Men både investeringer og samspil med etablerede virksomheder kan være helt afgørende, og derfor sætter TechBBQ en vigtig ramme for mulige samarbejder.

Udover den maritime industri går konferencen på tværs af mange teknologiske områder, hvor der er rig lejligheden møde og lære fra innovative tech-hjerner, prominente startups, gazelle-virksomheder og berømte investorer fra hele Europa.

(Visited 17 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner