tirsdag, oktober 19, 2021

Nyt opkøb – Maersk sikrer sig portugisisk tech-selskab

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

A.P. Møller Maersk har via sit ventureselskab Maersk Growth opkøbt det cloud-baserede portugisiske selskab HUUB, der er et start-up indenfor B2C-løsninger til modeindustrien.

- Advertisement -

Det danske rederi A.P. Møller Maersk endnu engang været på indkøb. Denne gang har koncernen via sit ventureselskab Maersk Growth opkøbt det cloud-baserede portugisiske selskab HUUB, der er et start-up indenfor B2C-løsninger til modeindustrien. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

“HUUB passer godt til Maersk, et nysgerrigt team med inspirerende grundlæggere. Med HUUB erhverver vi kapaciteter og talent i verdensklasse, der gør det muligt for os at accelerere udviklingen af vores omni-channel tilbud. Dette vil gøre det meget lettere for vores kunder at fokusere på deres kerneforretning,” lyder det fra Executive Vice President og CEO for Ocean & Logistics i A.P. Møller Maersk, Vincent Clerc.

HUUB er Maersks tredje opkøb inden for E-commerce Logistics, og når den portugisiske teknologi er integreret i Maersks eksisterende løsninger, får kunderne fuldt integrerede Maersk E-commerce Logistics-produkter med brugervenlige kunde- og partnerinterfaces, lyder det.

(Visited 57 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner