lørdag, december 4, 2021

Synergy overtager teknisk management fra Maersk Tankers

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Syngergy Group har indgået en aftale med Maersk Tankers om at overtage det tekniske management af selskabets skibe fra november 2021.

- Advertisement -

Syngergy Group med base i Singapore har indgået en aftale med Maersk Tankers om at overtage det tekniske management af selskabets skibe fra november 2021. Det oplyser de to selskaber i en fælles pressemeddelelse.

Formålet med aftalen er at styrke Synergy Groups position indenfor teknisk operation og ledelse, Mens Maersk Tankers tager endnu et skridt i transformationen fra et traditionelt tankskibsrederi til en servicevirksomhed

“Maersk Tankers har de seneste år forvandlet sig fra et traditionelt tankselskab til en decideret servicevirksomhed. Aftalen med Synergy Group markerer det næste store skridt i vores strategiske forløb om at tilbyde både tekniske og kommercielle virksomheder optimale betingelser,” siger administrerende direktør for Mærsk Tankers, Christian M. Ingerslev.

Den tekniske management afdeling, der har været en del af Maersk Tankers’ forretning siden 1928, beskæftiger tæt på 3.300 medarbejdere, hvoraf 140 arbejder på land.

Hovedparten af de ansatte vil følge med over i Synergy Group, der beskæftiger 14.000 offshore og mere end 1.000 medarbejdere på land.

“Synergy Group har altid bestræbt os på at levere tjenester af høj kvalitet til vores partnere. At blive betragtet som den rigtige ejer af Maersk Tankers tekniske operatørvirksomhed er et bevis på, at vores arbejde hen mod at skabe en platform for tjenester af høj kvalitet og teknisk dygtige er på rette vej,” siger kaptajn Rajesh Unni, der er er grundlægger og administrerende direktør for Syngergy Group.

(Visited 227 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 24 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner