tirsdag, oktober 19, 2021

Molslinjen anlægger sag om Rønne Havns rabatstruktur og priser

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Færgerederiet Molslinjen, der også driver Bornholmslinjen, har anlagt en sag ved Sø- og Handelsretten omkring Rønne Havn A/S’ rabatstruktur og prissætning.

- Advertisement -

Den nye konkurrenceretssag omkring Rønne Havn A/S’ rabatstruktur og prissætning kommer bag på havneselskabet, der både i 2018 blev frikendt i en lignende sag ved Konkurrencestyrelsen og fik medhold den 7. maj i år i en lignende sag omkring havnens rabatstrukturer ved Sø- og Handelsretten. Den seneste sag var anlagt af den tidligere operatør, Danske Færger.

”I afgørelsen den 7. maj fik vi rettens ord for, at vi som havn kan ændre i vores rabatstruktur. Vi troede, at den afgørelse havde lukket enhver diskussion, om hvorvidt vi som havn kan ændre i vores rabatstruktur og priser,” lyder det fra administrerende direktør i Rønne Havn A/S, Thomas Bendtsen.

Havnen tager dog en kommende retssag mod Molslinjen med ophøjet ro.

”Det er en vigtig og central forudsætning for at kunne drive virksomhed, at man kan ændre sin rabatstruktur. Vi vil selvfølgelig gerne have været sagen foruden, men vi føler os omvendt sikre på, at Sø- og Handelsretten vil komme frem til samme konklusion som sidst sagen var oppe,” siger Thomas Bendtsen.

(Visited 113 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner