tirsdag, oktober 19, 2021

Søfartsstyrelsen søsætter nye systemer i løbet af efteråret

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Søfartsstyrelsen introducerer i løbet af efteråret nye systemer til at tilgå dokumenter som beviser og certifikater.

- Advertisement -

Søfartsstyrelsen introducerer nye og udfaser gamle systemer i løbet af efteråret. Fra den 18. oktober kommer det til at påvirke, hvordan dokumenter såsom beviser og certifikater tilgås og verificeres.

Senere introduceres også nye selvbetjeningsløsninger for søfarende, bemanding, skibsreder og uddannelse, som vil bidrage til en væsentlig forbedring af vores services. Information om ændringerne og overgangsperioderne vil løbende fremgå af de relevante systemer og af kommende nyheder.

Fra den 18. oktober 2021 vil det nye system til verificering af beviser skulle bruges for alle beviser – både for nye og tidligere udstedte. Det gamle system til verificering af beviser vil kun kunne bruges for tidligere udstedte beviser, indtil dette gamle system lukkes ned senere på efteråret.

Anvisninger bliver løbende meldt ud her i nyhederne samt i de nuværende systemer.

(Visited 56 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner