torsdag, december 2, 2021

Havnedirektør fra Aarhus årets Sustainabitity Leder

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Titlen gik til Aarhus Havns driftsdirektør Anne Zachariassen, bl.a. fordi havnen både arbejder med bæredygtighed i egen virksomhed og samtidig prøver at påvirke de 150 virksomheder, der har lejet sig ind på havneområdet.

- Advertisement -

Det skete på ”Sustain Awards” på Langelinie Pavillonen i København bl.a. ud fra kriteriet om som leder at sætte en ny og ambitiøs bæredygtig retning for virksomheden

Aarhus Havn arbejder både med bæredygtighed i egen virksomhed og samtidig prøver at påvirke de 150 virksomheder, der har lejet sig ind på havneområdet, men også de virksomheder, der blot sejler eller kører til og fra havnen.

Havnen har i løbet af de seneste år indført rabat til grønne skibe, etableret landstrøm til Molslinjens færger og for nylig besluttet at investere i landstøm til krydstogtskibe. Desuden er havnen i dag belyst med LED, og adskillige maskiner og biler er udskiftet til mere bæredygtige modeller. Endelig arbejder Anne Zachariassen for at øge biodiversiteten både på land med blomstrende arealer og til vands med biohuts, der skal øge fiskebestanden i havnen.

”Indtil for nogle få år siden var jeg af den opfattelse, at hvis vi bare valgte de rigtige teknologiske løsninger og i øvrigt opførte os fornuftigt, så skulle det nok gå. Men så gik det op for mig, at situationen omkring klimaet er meget kritisk, og hvis vi skal have held til at vende situationen, så skal også verdens virksomheder i aktion,” sagde hun.

(Visited 29 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner