onsdag, december 1, 2021

Mærsk og Danish Crown i globalt logistik samarbejde

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

I dag offentliggør Mærsk underskrivelsen af ​​en omfattende end-to-end logistikaftale med Danish Crown fra 2021. Aftalen er bl.a. baseret på Mærsks Tradelens platform.

- Advertisement -

I en ny treårig end-to-end logistikaftale, som gælder alle Danish Crowns forretningsenheder, skal Mærsk levere løsninger på søtransport, intern logistik og kølekæde logistik. Som en central del af aftalen indgår Mærsks ret nye digitale supply chain-platform, Tradelens, som understøttes af blockchain-teknologi.

”Vi er glade for at blive valgt som Danish Crowns vigtigste logistikvirksomhed. Fødevareforsyningskæden er meget krævende, men vi vil arbejde hårdt på at levere hurtige, pålidelige og dynamiske forsyningskædeløsninger til Danish Crown som en moderne end-to-end logistikvirksomhed med fuldt kontrollerede aktiver, ”siger Vincent Clerc, Executive Vice President og CEO Ocean og Logistik, A.P. Møller-Mærsk.

Danish Crown er en af ​​verdens største eksportører og største leverandør af svinekød i Europa og desuden Europas største kødforarbejdningsvirksomhed. Danish Crown Beef er en nøglespiller på det europæiske oksekødsmarked, mens koncernhandelsvirksomheden ESS-FOOD sælger og distribuerer friske og frosne fødevarer på verdensplan.

Aftalen omfatter endvidere DAT-Schaub, som er en global markedsleder inden for produkter til pølseproduktion over hele verden.

Med en betydelig eksport til Asien og en voksende forretning i både Nord- og Sydamerika er det vigtigt for Danish Crown at sikre en fleksibel og modstandsdygtig forsyningskæde, der understøtter deres forretningsbehov og opfylder deres bæredygtighedsmål.

”Der er ingen tvivl om, at Mærsk er i spidsen for bæredygtighedsovergangen inden for containerlogistik, hvilket i høj grad stemmer overens med vores egne ambitioner om at blive verdens mest bæredygtige kødleverandør i 2030. Mærsk er et naturligt valg for Danish Crown,” siger Jais Valeur, koncernchef i Danish Crown.

Som en af ​​de største fødevareeksportører i verden værdsætter Danish Crown et aktivt partnerskab med en logistikleder som Mærsk, der kan fremskynde deres forretning og reducere kompleksiteten.

”Gennem ren forretningsstørrelse og et omfattende netværk kan Mærsk tilbyde en pålidelighed i vores forsyningskæder, som vores kunder i stigende grad efterspørger”, siger Jais Valeur.

Den globale aftale træder i kraft fra 1. oktober 2021 og er Europas største aftale på kølelogistik.

(Visited 198 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner