torsdag, december 2, 2021

Energistyrelsen åbner for ansøgninger til klimastøtten til Arktis

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Det er nu muligt at ansøge om støtte til projekter, der fokuserer på at følge og dokumentere klimaændringer og deres effekter i Arktis, særligt hvad angår Grønland via puljen for klimastøtte til Arktis. Puljen er åben for alle, og der er ansøgningsfrist søndag den 14. november 2021.

- Advertisement -

Klimaet i Arktis ændrer sig hastigt. Det har vidtrækkende konsekvenser befolkningen i Arktis og for globale miljø og klimaforhold. Siden 1996 har Danmark støttet langsigtede undersøgelser af klimaforandringer og deres konsekvenser i Rigsfællesskabet arktiske områder, og Energistyrelsen åbner nu for ansøgninger til klimastøtten til Arktis.

Gennem puljen kan der blandt andet søges om midler til monitorering, udredning og dokumentation af klimaændringernes effekter i Arktis, projekter der styrker Grønlands og Færøernes grundlag for tilslutning til samt implementering af internationale konventioner og aftaler på klimaområdet og formidling af viden om ordningens resultater og om klimaændringer og deres effekter i Arktis.

Formålet for Klimastøtte til Arktis er at understøtte Damarks deltagelse i og bidrage til internationale politiske samarbejder om klimaændringer og deres effekter i Arktis, herunder særligt samarbejder i regi af Arktisk Råd.

Puljen er åben for alle, og der er ansøgningsfrist søndag den 14. november 2021

(Visited 13 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner