onsdag, december 1, 2021

Sydsjællandsk havnefront skal prydes med 130 boliger

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Mere end 130 moderne boliger er på vej til havnefronten i Vordingborg.

- Advertisement -

Et nyt byggeri med mere end 130 moderne boliger til både familier og ældre borgere vil om få måneder blive sat i gang på havnefronten ved Sydhavnsvej i Vordingborg. Det er Scandinavian Property Development og Kiss Development, der står bag projektet.

Hovedparten af boligerne får havudsigt, og der er lagt vægt på et levende boligområde med grønne områder, der inviterer til oplevelser og aktiviteter omkring havnen og vandet. Blandt andet er der i stueetagen og direkte ud til havnepromenaden afsat plads til klubfaciliteter med omklædning og sauna, for eksempel ved etablering af et havnebad, kajakpolo-baner eller tilsvarende initiativer.

“Vi kan se rundt omkring i verden, hvordan inddragelse af vandsiden gør en by meget attraktiv. Det tiltrækker nye borgere og øger livskvaliteten for beboerne. Vores ønske med byggeriet er at bidrage til, at Vordingborg nu for alvor bliver etableret som en levende by ved vandet,” siger Niclas Thorsbrenner, partner i Scandinavian Property Development.

Det 11.000 kvadratmeter store byggeri består af 3 bygninger med 44 boliger til familier, 28 lejligheder til seniorer og 60 moderne plejehjemsboliger. Desuden vil de nuværende modulhuse på Sydhavnsvej blive omdannet til ungdomsboliger.

“Vordingborg er inde i en god udvikling, der skaber opmærksomhed i det sydsjællandske. Med byggeriet på Havnepromenaden håber vi at bidrage med nye arbejdspladser og med at tiltrække nye borgere, der bliver boende i byen i mange år,” siger direktør Dennis Sommer fra Kiss Development, der selv har base i Vordingborg.

Parterne bag byggeriet påbegyndte ansøgning om byggetilladelse hos kommunen sidst i september 2021, og dermed forventes første spadestik at blive taget i starten af det nye år. Byggeriet vil efter planen stå færdigt i slutningen af 2023.

(Visited 109 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner