onsdag, december 1, 2021

Rederi reagerer på anklager om spiritussejlads inden grundstødning

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Det hollandske rederi Vertom B.V., der ejer fragtskibet Beaumaiden, der i sidste uge grundstødte ud for Bornholm, har en “meget streng” alkoholpolitik.

- Advertisement -

Der bliver set med alvorlige øjne på anklagen om spiritussejlads fra det hollandske rederi Vertom B.V., efter det er kommet frem, at kaptajnen havde en for høj promille, da fragtskibet Beaumaiden mandag i sidste uge grundstødte ud for Bornholm.

I en mail til TV2 Bornholm fortæller rederiet, at de har en “meget streng” alkoholpolitik for deres besætningsmedlemmer, men at de ikke har nogen yderligere kommentarer, så længe de danske søfartsmyndigheder fortsat er i gang med at finde frem til, hvorfor det 88 meter lange fragtskib gik på grund.

Beaumaiden var på vej med en last fuld af gødning fra belgiske Antwerpen til den estiske hovedstad Tallinn, da skibet af endnu uvisse årsager gik på grund ud for Bornholm natten til mandag i sidste uge. Efterfølgende blev skibets 37-årige kaptajn sigtet for at have en promille på 0,8 ved hændelsen.

Læs hele brevet, som Vertom B.V. har sendt til TV2 Bornholm her.

(Visited 397 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner