søndag, januar 23, 2022

Motorfabrikken Marstal færdiggøres med donation fra Maersk

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

A.P. Møller Fonden har bevilget 2 millioner kroner til færdiggørelsen af Motorfabrikken Marstal.

- Advertisement -

Der er stor jubel hos Motorfabrikken Marstal, efter de har fået bevilget 2 millioner kroner af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal til færdiggørelse af dere påbegyndte ombygningsarbejde. Det oplyser Motorfabrikken på sin facebookside.

Donationen betyder, at de til foråret kan slå dørene op til et helt færdigt FabLab til glæde for blandt andet de studerende på Marstal Navigationsskole, som lige nu er stuvet sammen i garagen, ligesom Marstal Søfartsmuseums motorsamling kan flyttes hjem, hvor langt de fleste af motorerne blev skabt, til glæde for besøgende fra hele verden. Desuden vil den gamle maskinhal kunne tages i brug til arrangementer, lyder det i opslaget.

Byggeriet er yderligere finansieret af Nordea Fonden, RealDania, A/S D/S Orient’s Fond, FLAG og Velux Fonden.

(Visited 116 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner