onsdag, december 1, 2021

Stor travlhed hos dansk leverandør af rensningssystem

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Kravet om rensning af ballastvand er fortsat en udfordring for verdensflåden. Så en af de producenter, som var først fremme med et effektivt rensningssystem, DESMI Ocean Guard A/S, har masser at se til i øjeblikket. Også med udskiftninger af billige systemer.

- Advertisement -

”Vi har rigtig travlt med vores ballastvandsystemer, og det har vi haft i efterhånden nogle år. Vi oplever faktisk, at der kommer flere og flere opgaver år for år,” siger CEO Rasmus Folsø, som forventer, at denne tendens fortsat vil være stigende et stykke tid endnu.

”Men for os er situationen til at håndtere. Vi kan nemlig levere ret store mængder systemer. Vi producerer jo vores ballastvandsystemer både på fabrikken her i Danmark og på vores fabrik i Kina. Så vi kan levere et stort antal – og vi leverer et stort antal. Dér hvor der kan være flaskehalslignende tilstande er snarere på skibsværfterne, og måske kan også klassifikationsselskaberne have lidt svært ved at følge med af og til,” vurderer han.

“En af de ting, som gør, at vores CompactClean ballastvandsystem er så efterspurgt, er jo at det er et meget lille foot print, som det har. Det kan således installeres uden, at der kræves ret meget plads til det ombord på skibet. Hertil kommer den række af godkendelser, som vi har: Det er både IMO’s typegodkendelser og US Coast Guard’s typegodkendelser. Samtid er der kun få begrænsninger i brugen af systemet. Så set i forhold til konkurrenter er det et system, der er anvendeligt globalt, og som ikke giver ret mange begrænsninger for kunderne,” siger Rasmus Folsø.

Dette er et uddrag af en artikel fra vores seneste udgave af magasinet Maritime Direct. Klik her for at læse hele artiklen om DESMI’s rensesystemer ganske gratis.

(Visited 99 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner