onsdag, december 1, 2021

Søspejderne indtager Københavns Nordhavn

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Det Danske Spejderkorps (DDS) har længe haft ønske om at igangsætte spejderaktiviteter i Nordhavn især for børn og unge. Nu er foreningen kommet i gang med hjælp fra By & Havn.

- Advertisement -

By & Havn stiller et areal til rådighed i en midlertidig periode for Det Danske Spejderkorps, så spejdergruppen kan komme i gang og bidrage med nye fællesskaber blandt Nordhavns mange yngre beboere. Den nyetablerede forening – Søspejderne i Nordhavn – har fået base på et lille grønt areal ved Skudehavnsbassinet, som primært består af vilde buske og træer samt en mindre bålplads. Et oplagt sted at lave naturrelaterede foreningsaktiviteter.

“Vi er rigtig glade for, at det endelig er lykkes at finde et godt område til spejderne i Nordhavn. Vi har i flere år arbejdet på at få etableret en spejdergruppe for børn og unge i Nordhavn, som kan bidrage til vores vision om, at børn og unge får mod til at prøve nyt, mod til at være sig selv og mod på udendørslivet. Nu er det endelig blevet en realitet – og det er vildt fedt,” siger Morten Gade, generalsekretær i Det Danske Spejderkorps.

Udover at spejdergruppen kvit og frit kan benytte arealet, har By & Havn også stillet en grejcontainer til rådighed, som spejdergruppen kan benytte til at opbevare materialer, når spejdergruppen mødes.

(Visited 82 times, 2 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner