onsdag, december 1, 2021

Maersk og Vestas i nyt strategisk partnerskab

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

De danske giganter A.P. Møller – Maersk og Vestas har indgået et langsigtet strategisk partnerskab om transport fra Vestas leverandører til Vestas fabrikker og servicelagre.

- Advertisement -

De danske giganter A.P. Møller – Maersk og Vestas har indgået et langsigtet strategisk partnerskab om transport fra Vestas leverandører til Vestas fabrikker og servicelagre. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

”Vi ønsker at skabe en bæredygtig, robust og forudsigelig forsyningskæde, og ved at samarbejde med en verdensleder som Mærsk styrker vi vores forsyningskæde, vores partnerskabssetup inden for transport og skaber muligheder for at forbedre bæredygtigheden,” siger COO i Vestas, Tommy Rahbek Nielsen.

Partnerskabet omfatter desuden alle luftfragtforsendelser, mens ikke-containeriseret vejtransport fortsat varetages af DSV og andre partnere.

”Vi er begejstrede for at blive valgt som Vestas’ vigtigste logistikpartner. At drive en global forsyningskæde, der kan opfylde behovene for en global leder inden for bæredygtige energiløsninger, er både en kompleks og meget krævende opgave,” lyder det fra Vincent Clerc, der er Executive Vice President og CEO i Ocean and Logistics, A.P. Møller – Maersk.

Partnerskabet træder i kraft 1. januar 2022.

(Visited 56 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner