onsdag, december 1, 2021

Stålgrossist bliver betroet samarbejdspartner for Weidmüller

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, er som den første danske virksomhed og en af de første i Nordeuropa blevet udnævnt til Distribution PRO-partner af forbindelsesteknologi- og elektronikproducenten Weidmüller.

- Advertisement -

Distribution PRO-partnertitlen er udtryk for indgåelse af et langsigtet strategisk og forpligtende partnerskab, der rækker langt ud over blot forhandling af produkter. Og en Distribution PRO-partnerudnævnelse er ikke noget, man tager let på hos den tyske producent med 5000 ansatte og produktionsfaciliteter, salgsselskaber og agenturer i flere end 80 lande, forklarer Jens Jørgen Jensen, Business Development Manager, Weidmüller Danmark.

”Weidmüller stiller høje krav til vores Distribution PRO-samarbejdspartnere, og vi kigger på en lang række parametre i vores vurdering. Dem har vi alle kunnet sætte flueben ved hos Lemvigh-Müller,” siger han.

Jens Jørgen Jensen peger ud over et effektivt logistikapparat på en organisation, der er i stand til at tilføre værdi for slutkunden på et højt teknisk niveau. Weidmüller arbejder konstant på at udvikle sin produktportefølje med nye teknologier, eksempelvis machine learning, og den udvikling skal en Weidmüller Distribution PRO-partner have faglighed og organisatorisk styrke til at matche.

Lemvigh-Müller er blandt andet blevet valgt i kraft af et dedikeret teknikerteam med speciale i industriel automation. Det bliver nu kvalificeret i Weidmüller-produkter og -teknologier på samme niveau som producentens egne teknikere.

Det skaber den værdi for Lemvigh-Müllers kunder, som Henrik Lykke Lilleholt, kategorichef med særligt fokus på automations- og robotteknologi, lægger vægt på.

”Vores kunder er langt fremme i Industri 4.0-udviklingen med produkter og teknologier, der flytter grænser. Det stiller nye krav, både til Lemvigh-Müllers produktsortiment og vores services. Med Weidmüller Distribution PRO-samarbejdet har vi taget endnu et vigtigt skridt i forhold til at imødekomme deres forventninger,” siger Henrik Lykke Lilleholt.

Lemvigh-Müller er i forvejen certificeret partner for automations- og industriteknikproducenterne Schneider Electric og Siemens.

(Visited 14 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner