onsdag, december 1, 2021

Årlig Lynetteholm-undersøgelse skal indgå i udviklingsarbejde

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Ny Kantar Gallup måling af københavnernes holdning til Lynetteholm og stormflodssikring af København, bliver en del af By & Havns fortsatte arbejde med Lynetteholm.

- Advertisement -

Ny Kantar Gallup måling af københavnernes holdning til Lynetteholm og stormflodssikring af København, bliver en del af By & Havns fortsatte arbejde med Lynetteholm. Den første måling er klar til brug og bliver baseline for fremtidige målinger.
Inden for de næste par måneder går By & Havn i gang med at anlægge Lynetteholms landareal. Projektet blev besluttet af Folketinget i juni 2021, og etableres som et jordopfyld mellem Nordhavn og Refshaleøen, der skal bidrage til den samlede stormflodssikring af København, og dæmme op for truslen om oversvømmelser i Københavns centrale og kystnære gader.

Parallelt med anlægsarbejdet og sammen med københavnerne vil By & Havn tage fat på de videre drøftelser om Lynetteholms udvikling. Arbejdet skal give input til de fremtidige politiske beslutninger om, hvordan Lynetteholms jordopfyld på sigt ønskes byudviklet, hvilket der ikke er taget politisk stilling til endnu.

I den proces vil By & Havn gøre brug af et nyt arbejdsredskab – en årlig Lynetteholms-måling – som gennemføres repræsentativt af analysebureauet Kantar Gallup.

“Vi har et spændende arbejde foran os med at få anlagt Lynetteholm som stormflodssikring ud for Trekroner og samtidig få fortalt om projektet undervejs. I den proces vil vi rigtig gerne vide, hvor københavnerne står, så vi kan tænke deres tanker og viden med ind arbejdet. Særligt når det gælder den løbende information om projektet og vores borgerinddragelsesprocesser, som skal give input til de fremtidige politiske beslutninger om Lynetteholms byudvikling. Hvor gør vi det godt, og hvor skal vi blive bedre?,” siger administrerende direktør By & Havn, Anne Skovbro.

(Visited 20 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner