onsdag, december 1, 2021

Sydsjællandsk rederi indgår økonomisk partnerskab

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Det sydsjællandske rederi og råstofvirksomhed Næstved Sten og Grus ApS har indgået et økonomisk partnerskab med Uglehøj Holding ApS.

- Advertisement -

Det sydsjællandske rederi og råstofvirksomhed Næstved Sten og Grus ApS, som blandt andet ejer sandsugeren Mette Pan, har indgået et økonomisk partnerskab med Uglehøj Holding ApS. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Uglehøj Holding ApS, som ejer transportvirksomheden Frede Andersen & Søn A/S i Næstved, Forlev A/S i Slagelse samt Dansk Miljø og Genbrug ApS med flere grusgrave i Sorø-området, overtager med aftalen 50 procent af Næstved Sten & Grus ApS.

”Vi vil i fremtiden kunne tilbyde løsninger, vi ikke tidligere har haft mulighed for. Vi er i forvejen rigtig godt repræsenteret i vores nær- og lokalområde. I dag leverer vi materialer til betonindustrien på det meste af Midt- og Sydsjælland, et forretningsområde der vil blive øget betydeligt i det nye samarbejde,” siger administrerende direktør i Næstved Sten og Grus, Flemming Schou.

Med det nye partnerskab er ikke blot et rettidigt generationsskifte sikret. Næstved Sten og Grus ApS vil, med de nye kræfter, også komme til at stå endnu stærkere på det sjællandske råstofmarked.

Ideen til samarbejdet opstod for mere end et år siden, hvor de to virksomheder drøftede de muligheder, et tæt samarbejde ville give parterne. Dermed blev der sået frø, som siden bare er vokset og vokset, og altså nu er sprunget ud i et stærkt partnerskab.

Direktør Flemming Schou fra Næstved Sten og Grus ApS understreger, at der ikke sker nogle ændringer i hverken ledelse eller medarbejderstab. Her vil alt være som hidtil, og virksomhedens kunder vil derfor møde de samme kendte ansigter fremover.

(Visited 46 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner