tirsdag, januar 18, 2022

Mercy Ships støtter vaccinationsarbejde i Afrika

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Selv om bekæmpelsen af covid-19 i Danmark stadig gør store fremskridt, er det langt fra tilfældet for resten af verden.

- Advertisement -

48,96 procent af Europas befolkning er fuldt vaccineret, mens det i Afrika kun er 4,87 procent. Det viser tal fra Verdenssundhedsorganiationen, WHO. Mercy Ships har derfor valgt at gøre en indsats i kapløbet om at begrænse covid-19’s udbredelse på kontinentet.

“Vi har sluttet os til Unicef og støtter deres arbejde med levering af vacciner, træning af sundhedsfagligt personale og involvering af lokalsamfundene med henblik på oplysning om vaccine,” lyder det i en pressemeddelelse fra Mercy Ships, der blandt andet ejer verdens største hospitalsskib.

Indsatsområderne i arbejdet er sikker levering af vacciner i 23 lande,
træning af lokalt sundhedsfagligt personale på blandt andet klinikker og hospitaler, testning, vaccination, behandling samt opbevaring af vaccinerne, og derudover oplysningskampagner udviklet og styret lokalt med henblik på at fremme tilliden til testning, vaccination og behandling.

Mercy Ships støtter Unicef økonomisk i forbindelse med udrulningen af vaccinations-programmet.

(Visited 113 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner