tirsdag, januar 18, 2022

Bornholmslinjen ønsker udvidelse på Rønne Havn

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Bornholmslinjen vil udvide rederiets opmarcharealer på Rønne Havn, så de i fremtiden får kapacitet til 200 ekstra biler.

- Advertisement -

Der er trange kår på Rønne Havn, når bilisterne i højsæsonen holder i kø på opmarcharealerne – banerne, hvor bilerne venter på, at de skal køre på færgen, og når den nye katamaranfærge Express 5 i slutningen af 2022 ligeledes lægger til kaj på Solskinsøen, så vil det for alvor presse kapaciteten.

Derfor har Bornholmslinjen ifølge TV2 Bornholm kontaktet Bornholms Regionskommune med ønsket om at udvide opmarcharealerne, så der i fremtiden bliver plads til langt flere biler.

Egentligt får Express 5 kun plads til yderligere 50 pladser i forhold til den nuværende færge, Express 1, men alligevel håber Bornholmslinjen på en udvidelse på op mod 200 pladser i forhold til i dag.

“Når færgerne er fulde, og folk kommer i god tid, så har vi allerede problemer i dag. Et problem med at få placeret folk rigtigt i banerne, at få tømt og fyldt banerne på den rigtige måde, men også nogle gange sørge for, at vores operation ikke blander sig ud i den almindelige trafik omkring Rønne Havn,” siger Bornholmslinjens kommunikationschef, Jesper Maack, til TV2 Bornholm.

(Visited 59 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner