maj 21, 2022 08:28

Prøver igen – Royal Arctic Line ansætter ny økonomidirektør

Foto: Royal Arctic Line
Foto: Royal Arctic Line

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Nordhavnen i Aalborg
Havnedirektør meldte sin afgang - Nu er han hjemsendt
Esvagt Heidi døbt på havnen i Esbjerg
Skønne billeder - Nyt Esvagt-skib døbt af TotalEnergies
Havnen i Nuuk
Væltet gasflaske i container udløste katastrofealarm
Forskningsskibet Dana i Hirtshals Havn Foto Milan Møller Pavlovic
Få studievejledning og rundtur på Danmarks største havforskningsskib
Køretøjer blev lastet på havnen i Esbjerg inden udskibning til øvelsen Defender 2022 i Polen. Foto- Magnus Terp 7. maj 2022
Esbjerg Havn kan blive nyt knudepunkt for NATO

Bestyrelsen i Royal Arctic Line har udpeget Jørgen Aqe Møller som ny økonomidirektør. Han skal dermed afløse for Peter Christoffersen i forbindelse med hans planlagte fratrædelse.

I starten af april kunne Royal Arctic Line (RAL) præsenterede Jan Egtved Knudsen som afløser for virksomhedens økonomidirektør Peter Christoffersen. Allerede den 12. april – godt en uge senere – måtte Jan Egtved Knudsen dog trække sig fra stillingen af private årsager, og nu forsøger rederiet sig så igen.

Denne gang har bestyrelsen i Royal Arctic Line fra 15. maj ansat Jørgen Aqe Møller som ny økonomidirektør. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Jørgen Aqe Møller kommer fra en stilling som ansvarlig for Risiko og Processtyring i Royal Arctic Lines økonomiafdeling hvor han tiltrådte i 2017. Jørgen er uddannet civilingeniør fra DTU og har efterfølgende suppleret sin uddannelse med en HD i Regnskab og Økonomistyring samt en HD i Finansiering fra CBS. Jørgen har erfaringer som softwareudvikler, konsulent i den finansielle sektor i Danmark samt som økonom i Finansdepartementet i det Grønlandske Selvstyre.

Læs også: Royal Arctic Lines nye økonomidirektør trækker sig før han begynder

“Bestyrelsen har udpeget Jørgen Aqe Møller som en meget velegnet CFO kandidat fra selskabets egne rækker. Jørgen er med sin faglige baggrund yderst kompetent til at indgå i direktionen, der skal føre selskabet ind i realiseringen af den nye strategi. Bestyrelsen er meget tilfreds med, at Jørgen har accepteret og ønsket at påtage sig ansvaret som CFO/Økonomidirektør,” lyder det fra bestyrelsesformand i RAL, Ulrik Blidorf.

“Det er en stor glæde for os i Royal Arctic Line, at vi har en talentmasse der kan træde til når det gælder. Jørgen styrker vores direktion på de kompetencer som er så vigtige for os: Den stærke langsigtede risikostyring, formidabelt syn på effektivisering af processer sammenholdt med et solidt kendskab til vores samfund og vort livsvigtige virke. Vi må erkende, at selvom vi har fulgt en proces med ekstern søgning via et anerkendt bureau, så har processen ikke formået at få vores interne kandidater frem, men det lykkedes endelig, da vi pludselig var i en situation hvor vi skulle starte helt forfra,” siger CEO i rederiet, Verner Hammeken.

“Jeg ser frem til, sammen med den øvrige direktion, at medvirke til en øget samfundsværdi af de vigtige forandringer som Royal Arctic Line har udført i de senere år. Det bliver spændende at bidrage til løbende at få optimeret og strømlinet brugen af den etablerede infrastruktur til gavn for vores slutkunder, den grønlandske befolkning,” lyder det fra den nye økonomidirektør, Jørgen Aqe Møller.

Jørgen Aqe Møller. Foto: Royal Arctic Line

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Kina, kinesisk flag, China, Chinese,
Video: Kinesisk spionskib opdaget ved hemmelig flådebase
Politikutterne til salg
Ordensmagten sælger ud - Køb en grønlandsk politikutter
Frederik d. VII's kanal
Tættere på genåbning - Dispensation til at åbne gammel kanal
Fregatten Niels Juhl affyrer et SM-2 missil
Se den vilde video - Sådan virker Danmarks nye missiler
Arkivfoto Tim Cole Unsplash
Hold i ryggen? Her er buddene på spækhuggerens 'ferie' i Limfjorden

Relaterede artikler