maj 21, 2022 08:53

Ny direktør – Scanel styrker ledelsen før ny vækstrejse

Foto: Scanel International
Foto: Scanel International

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Nordhavnen i Aalborg
Havnedirektør meldte sin afgang - Nu er han hjemsendt
Esvagt Heidi døbt på havnen i Esbjerg
Skønne billeder - Nyt Esvagt-skib døbt af TotalEnergies
Havnen i Nuuk
Væltet gasflaske i container udløste katastrofealarm
Forskningsskibet Dana i Hirtshals Havn Foto Milan Møller Pavlovic
Få studievejledning og rundtur på Danmarks største havforskningsskib
Køretøjer blev lastet på havnen i Esbjerg inden udskibning til øvelsen Defender 2022 i Polen. Foto- Magnus Terp 7. maj 2022
Esbjerg Havn kan blive nyt knudepunkt for NATO

Jakob Tvilling Grønkjær er fra 1. maj udnævnt til administrerende direktør i Scanel International, hvor han siden 2020 har været driftsdirektør. Denne post overtages af Dennis Thordal Lavrsen, der hidtil har været afdelingsleder i virksomheden.

Med den grønne omstilling buldrende afsted inden for alle Scanels forretningsområder er der udsigt til massiv vækst i markedet de kommende år, og den vækst skal Scanel være klar til at få sin andel af. Derfor har den 31 år gamle virksomhed på havnen i Frederikshavn sat en ny mand for bordenden, nemlig den hidtidige driftsdirektør Jakob Tvilling Grønkjær.

Som ny administrerende direktør skal han sætte kursen for virksomheden, hvor marine-el fortsat er kerneforretningen, men hvor der også er store vækstpotentialer inden for vedvarende energi, olie og gas samt industri-installationer.

”Den grønne omstilling fylder mere og mere både på land og til søs, og grøn omstilling kræver stærke kompetencer inden for el. De kompetencer har vi i Scanel, og de skal bringes i spil inden for alle forretningsområder og på nye måder. Blandt andet har vi sidste år og i år etableret afdelinger på havnene i Odense og Aalborg for at være tættere på kunderne,” siger Jakob Tvilling Grønkjær.

Læs også: “Vores bæredygtighedsstrategi er blevet vores forretningsstrategi”

Jakob Tvilling Grønkjær har mange års erfaring i el-branchen. Han har tidligere været driftsdirektør i en årrække i en større el-virksomhed, hvor han ligeledes startede sin karriere som elektrikerlærling i 2001. I årenes løb har Jakob Tvilling Grønkjær taget adskillige uddannelser indenfor ledelse og er således klædt særdeles godt på til at varetage det fulde ansvar for Scanel International A/S.

Virksomhedens ny driftsdirektør, Dennis Thordal Lavrsen, er autoriseret elinstallatør. Han blev ansat som elektriker i Scanel International i februar 2004 og har bl.a. arbejdet som formand og projektleder, inden han 1. marts 2018 blev udpeget til stillingen som afdelingsleder i Scanel International A/S.

Palle Thordal Lavrsen og Ole Thue Hansen, der udgør selskabets ejerkreds, vil fremadrettet også være en del af direktionen i Scanel International A/S.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Kina, kinesisk flag, China, Chinese,
Video: Kinesisk spionskib opdaget ved hemmelig flådebase
Politikutterne til salg
Ordensmagten sælger ud - Køb en grønlandsk politikutter
Frederik d. VII's kanal
Tættere på genåbning - Dispensation til at åbne gammel kanal
Fregatten Niels Juhl affyrer et SM-2 missil
Se den vilde video - Sådan virker Danmarks nye missiler
Arkivfoto Tim Cole Unsplash
Hold i ryggen? Her er buddene på spækhuggerens 'ferie' i Limfjorden

Relaterede artikler